Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Νίκαια: Πακιστανός συνελήφθη με 906 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ

Του τα είχε στείλει ένας άλλος αλλοδαπός ο οποίος το ταχυδρόμησε αρχικά από το Πακιστάν, μέσω Ντουμπάι


Με 906 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ συνελήφθη χθες στη Νίκαια ένας 33χρονος Πακιστανός, μέλος διεθνούς κυκλώματος πλαστογράφησης και διακίνησης εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.


Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το Τελωνείο, διερεύνησαν υπόθεση ταχυδρόμησης δέματος από το Πακιστάν που περιείχε τα εισιτήρια, τα οποία όπως εξακριβώθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα του Οργανισμού ήταν πλαστά.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι αποστολέας του δέματος ήταν άλλος αλλοδαπός ο οποίος το ταχυδρόμησε αρχικά από το Πακιστάν, μέσω Ντουμπάι, με παραλήπτη τον συλληφθέντα.

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε στη Νίκαια ο 33χρονος υπήκοος Πακιστάν και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι επιπλέον πλαστά εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α.

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς, που διαμένει παράνομα στη χώρα, αποτελεί μέλος διεθνούς κυκλώματος που εμπλέκεται στη πλαστογραφία και διακίνηση εισιτηρίων του ΟΑΣΑ., τα οποία διαθέτουν σε ανυποψίαστους πολίτες, σε χαμηλή τιμή, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα κέρδη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...