Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Εμπρηστική επίθεση στον «ελεύθερο κοινωνικό χώρο Συνεργείο» στην Ηλιούπολη

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε ο «ελεύθερος κοινωνικός χώρος Συνεργείο» στην Ηλιούπολη
Η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Νοτίων Προαστίων καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση με βόμβα μολότωφ που δέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Μαρτίου ο «ελεύθερος κοινωνικός χώρος Συνεργείο» στην Ηλιούπολη.
Σε μία περίοδο που η επίθεση ενάντια στα συμφέροντα λαού και εργαζομένων εντείνεται ο μόνος δρόμος για την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής είναι αυτός της έντασης του κρατικού αυταρχισμού που πάει χέρι – χέρι με την απροκάλυπτη και ανεξέλεγκτη δράση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύει ότι οι επιθέσεις σε αγωνιστές και πολιτικούς χώρους έρχονται πλέον να συμπληρώσουν την απόπειρα καταστολής των λαϊκών και εργατικών αγώνων ενάντια στο μνημόνιο και την πολιτική ΕΕ – ΟΝΕ – ΔΝΤ.
Σήμερα, ο μόνος τρόπος για το λαό και τους εργαζόμενους για να προασπίσουν τις δημοκρατικές ελευθερίες και να τσακίσουν τη φασιστική απειλή είναι η ενίσχυση της πάλης  για την κατάργηση των μνημονίων, την έξοδο από Ε.Ε. – Ο.Ν.Ε. και τη διαγραφή του χρέους και καλούμε τους κατοίκους της περιοχής να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...