Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ - Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Η χώρα βρέθηκε χθες σε πύρινο κλοιό καθώς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξέσπασαν συνολικά 20 πυρκαγιές, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, εκ των οποίων οι 12 στην Αττική.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Κίτσι Κορωπίου η οποία είναι υπο μερικό έλεγχο και εκδηλώθηκε σε περιοχή χαμηλής βλάστησης περίπου στις 12 το μεσημέρι. Στην περιοχή βρίσκονται και επιχειρούν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 30 άντρες.

Oι τέσσερις μεγαλύτερες ήταν στα Μέγαρα, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, στο Κορωπί και στους  Θρακομακεδόνες

Η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε στις 12:25 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πευκενέας, στα Μέγαρα. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό λίγο πριν τις 23:00.

Στις 14:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα στην περιοχή Αμφιάρειο, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται υπο έλεγχο.

Η πυρκαγιά πέρασε κοντά σε σπίτια αλλά δεν αναφέρθηκαν ζημιές. Ωστόσο, οι φλόγες πήραν διαστάσεις για αυτό και η τροχαία διέκοψε το απόγευμα την κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους Καπανδριτίου - Καλάμου και Μαρκοπούλου - Καλάμου και έκανε  εκτροπές της κυκλοφορίας από την οδό Αγίας Ελαιούσης, από την πλατεία Καλάμου και από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη θέση Ουλπέρι.

Λίγο πριν τις 16:00 πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Κορωπίου, ενώ μια ώρα αργότερα, εκδηλώθηκε άλλο ένα πύρινο μέτωπο σε δασική έκταση στους Θρακομακεδόνες, στην οδό Μακεδονίας και Μ.Αλεξάνδρου, ανάμεσα στο τελεφερίκ και τις κατασκηνώσεις της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίες όμως ήταν άδειες.

Σε εξέλιξη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή Σκαλιστήρι.

Έξι οχήματα της πυροσβεστικής με 18 άνδρες επιχειρούν για την κατάσβεσή της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...