Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Διαμαρτυρία ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών έξω από τη ΔΟΥ Πειραιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη έξω από τη Δ΄ ΔΟΥ Πειραιά, με αφορμή την επιστολή κατάσχεσης σπιτιού από την εφορία, άνεργου μεταλλεργάτη από τα Καμίνια, για χρέος 1.700 ευρώ.


Στη συγκέντρωση είχαν καλέσει κινήσεις πολιτών, μεταξύ αυτών από το Κίνημα "Δεν Πληρώνω", και η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως κατήγγειλαν στελέχη του συνδικάτου μετάλλου Πειραιά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ενώ ήταν άνεργος, πλήρωνε φόρο αλληλεγγύης για τους οικονομικά αδύνατους.

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία κατάσχεσης για τον συγκεκριμένο μεταλλεργάτη, έχει «παγώσει» από την εφορία.

Μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ανέφεραν, ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η μοναδική και έχουν σταλεί προειδοποιητικές επιστολές από την εφορία για κατασχέσεις σπιτιών για οφειλές στο δημόσιο και σε άλλους πολίτες.

«Η κυβέρνηση του Μνημονίου και της εξόντωσης του ελληνικού λαού, όχι μόνο έχει οδηγήσει στην ανεργία και στη φτώχεια εκατομμύρια πολίτες, αλλά πλέον τους στερεί και τη στέγη, προχωρώντας σε κατασχέσεις σπιτιών, για χρέη μερικών εκατοντάδων ή χιλιάδων ευρώ», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...