Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Χειροπέδες στον παιδεραστή της Ηλιούπολης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο «σάτυρος» της Ηλιούπολης, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες ασελγούσε σε βάρος ανήλικων παιδιών, τα οποία έπειθε με δώρα ή απειλές να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 71χρονος συνταξιούχος ναυτικός χρησιμοποιούσε και έναν 15χρονο αλλοδαπό προκειμένου να παρασύρει τα αθώα παιδάκια. 

Οι έρευνες της Ασφάλειας Ηλιούπολης ξεκίνησαν έπειτα από ανώνυμη καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος εξιστόρησε με λεπτομέρειες την αρρωστημένη δραστηριότητα του 71χρονου «σάτυρου». Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου παιδεραστή, με «κράχτη» τον 15χρονο αλλοδαπό προσέγγιζε ανήλικα αγόρια, τα οποία είτε με χρήματα είτε με διάφορα τερτίπια κατάφερνε να τα πηγαίνει στην κατοικία του και στη συνέχεια να ασελγεί σε βάρος τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς δύο από τα θύματα του παιδεραστή, όταν πήγαιναν στο σπίτι του τους έβαζε και έβλεπαν ταινίες πορνό και στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους.

Ήδη από την αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί πως ο συνταξιούχος με το αρρωστημένο πάθος του για τα ανήλικα αγόρια είχε καταφέρει να ασελγήσει σε βάρος τεσσάρων παιδιών από την Αλβανία και δύο Ελλήνων, ηλικίας 14 έως και 16 ετών, όλοι μαθητές. Μάλιστα διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς πως ο συνταξιούχος με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα έβαζε τα παιδιά που πήγαιναν στο σπίτι του ακόμη και να σκουπίζουν, αλλά και να του πλένουν τα πιάτα!

Ο 71χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του στην Ηλιούπολη την ώρα που βρισκόταν εκεί και ο 15χρονος «συνεργάτης» του και αμέσως οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση και χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...