Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κολώνα του ΟΤΕ έπεσε σε σπίτι στην Παλλήνη!

Τρομοκρατημένος ο κύριος Λάμπρος Τέκος, εξηγεί στο «Ζω Παλλήνη» τι ακριβώς συνέβη με την κολώνα του ΟΤΕ: «Για λίγο και θα θρηνούσαμε»...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όλως αληθινό (και… ελληνικό!): Κολώνα του ΟΤΕ «ξεριζώθηκε» στα… καλά (ή μάλλον… κακά!) καθούμενα και έπεσε στην αυλή σπιτιού στην Μάριζα Παλλήνης!!

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Πετρίλου 1 στην «Μάριζα» το μεσημέρι της Παρασκευής και έξω από το σπίτι του κυρίου Λάμπρου Τέκου, ο οποίος κάνει τον… σταυρό του (!) που δεν θρήνησε η οικογένειά του θύμα από αυτό το συμβάν!!!

Λέει χαρακτηριστικά στο «Ζω Παλλήνη» ο κύριος Τέκος που βρέθηκε στον τόπο του ατυχήματος: «Ένα λεπτό νωρίτερα να γινόταν αυτό, σήμερα θα είχαμε κηδεία!!! Η γυναίκα μου καθάριζε την αυλή και δεν είχε προλάβει καλά – καλά να μπει στο σπίτι και άκουσε έναν δυνατό θόρυβο! Βγήκε ξανά στη αυλή να δει τι είχε συμβεί και είδε την κολώνα του ΟΤΕ να έχει γκρεμιστεί και να έχει πέσει στο σπίτι μας! Τρελάθηκε! Ένα λεπτό νωρίτερα ήταν ακριβώς σε εκείνο το σημείο! Άγιο είχε και αυτή και όλη η οικογένεια που σήμερα θα θρηνούσαμε. Από θαύμα ζει»!!

Ο κύριος Τέκος επικοινώνησε την Παρασκευή κιόλας με τον ΟΤΕ και τους μετέφερε το περιστατικό. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα η γκρεμισμένη κολώνα βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού του αφού η υπηρεσία δεν έχει φροντίσει να μεριμνήσει και ενημέρωσε πως θα στείλει συνεργείο το ταχύτερο δυνατό, αλλά ακόμα τίποτε…

«Τους παίρνω τηλέφωνα να έρθουν να μαζέψουν την κολώνα και ούτε που το σηκώνουν! Τι θα γίνει με αυτή την ιστορία…», μας είπε σήμερα (ΔΕΥΤΕΡΑ πια…) οργιχμένος ο κύριος Τέκος!!!

Τεράστιες οι ευθύνες του ΟΤΕ για το συμβάν. Είναι προφανές πως δεν είχε γίνει ο απαραίτητος έλεγχος στην κολώνα, όπως πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αν είχαμε ανθρώπινο θύμα, τι θα έλεγαν σήμερα οι ιθύνοντες του ΟΤΕ; Μήπως αντί να κλαίμε θα ήταν καλύτερο να προλαμβάνουμε;

Χρειάζεται ευθύνη σε αυτά τα πράγματα, δεν είναι αστεία και δεν παίζουμε εδώ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...