Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ραφήνα-Πικέρμι, Μαρκόπουλο-Μεσογαία και Σαρωνικός θα συγκεντρώσουν φάρμακα για τους ανασφάλιστους.

Φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώνουν το Σάββατο 4 Αυγούστου το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό/τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και με την υποστήριξη των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Μαρκόπουλου-Μεσογαίας και Σαρωνικού.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν από τις 9:00-12:00 στη Ραφήνα, στην κεντρική πλατεία Ραφήνας, στο Μαρκόπουλο, στην κεντρική πλατεία, στην είσοδο του Δημαρχείου και στα Καλύβια, στην είσοδο του Δημαρχείου

Τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανασφάλιστων πολιτών και την κάλυψη των αναγκών του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης όλοι οι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν να φέρουν όσα φάρμακα έχουν αγοράσει ή διαθέτουν στο σπίτι τους και δε τα χρειάζονται. Μετά τη συλλογή τα φάρμακα θα μεταφερθούν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, όπου θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...