Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Άνδρας και γυναίκα κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι στη Βούλα


Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής μια 81χρονη γυναίκα στη Βούλα.

Ένα ζευγάρι κακοποιών (άνδρας και γυναίκα) αφού έκοψαν τα κάγκελα του παραθύρου στο ισόγειο μιας διώροφης μεζονέτας μπήκαν στο σπίτι και ξύπνησαν με άγριο τρόπο τη γυναίκα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κρεβάτι της.

Ο εφιάλτης της μόλις άρχιζε. Αφού το αδίστακτο ζευγάρι χωρίς να υπολογίσει ότι η γυναίκα μπορεί να πάθαινε ασφυξία της έφραξαν το στόμα με ένα πανί. Στη συνέχεια έκαναν άνω – κάτω το σπίτι για να βρουν ο,τιδήποτε κατά την άποψή τους είχε κάποια αξία.

Ανακάλυψαν ένα χρηματοκιβώτιο σε μια ντουλάπα και το παραβίασαν αρπάζοντας από μέσα 500 δολάρια και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Επίσης πήραν από το πορτοφόλι της γυναίκας και 150 ευρώ.

Το απίστευτο ήταν – σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr - ότι οι δυο κακοποιοί ζήτησαν και πήραν από την 81χρονη το κλειδί της πόρτας για να φύγουν από την κύρια είσοδο χωρίς να κάνουν κόπο. Όμως άφησαν το κλειδί πάνω στην πόρτα.

Η γυναίκα, όπως ήταν φυσικό, κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα μόλις συνήλθε από το σοκ της άγριας εισβολής και ληστείας της οποίας έπεσε θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...