Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Νικολόπουλος: «Η καλύτερη δημοσκόπηση για μένα είναι η παρουσία και η αγάπη του κόσμου»

Την ευγνωμοσύνη του προς τους πολίτες της Αττικής, που εξαρχής αγκάλιασαν τον ίδιο και την προσπάθειά του για μία κίνηση δημοκρατικής ανατροπής στις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές του Μαΐου, εκφράζει ο Νίκος Νικολόπουλος, ιδιαίτερα μετά τη συγκέντρωση της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Park, στην οποία σύμφωνα με υπολογισμούς ουδέτερων παρατηρητών, βρέθηκαν πάνω από 5.000 κόσμου.


«Η καλύτερη δημοσκόπηση για μένα είναι η παρουσία και η αγάπη του κόσμου. Ειδικά του κόσμου του μόχθου και εκείνων που έχουν πονέσει περισσότερο από όλους στα δίσεκτα μνημονιακά χρόνια» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, προσθέτοντας πως θα συνεχίσει την πορεία του προς τις εκλογές του Μάιου με το ίδιο μαχητικό πνεύμα και την ίδια πολιτική «φορεσιά», του πολιτικού που μάχεται δίπλα στην κοινωνία και μέσα στις γειτονιές.

«Όσοι επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τα μέσα ενημέρωσης ή τις δημοσκοπήσεις ή τα δελτία ειδήσεων και την ίδια την δημοσιογραφία και την πολιτική, νομίζοντας ότι μπορούν πλέον να κρύψουν την αλήθεια από τον λαό, δεν έχουν καταλάβει ότι ο λαός… ήδη τους έκλεισε την πόρτα. Και αυτό θα φανεί τον Μάιο…» πρόσθεσε ο κ. Νικολόπουλος, επαναλαμβάνοντας πως «η μεγάλη δύναμη ανήκει στον λαό και ο λαός θα αποδείξει ότι κανένας δεν μπορεί να τον αγνοεί ή να τον παραπλανεί πλέον»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...