Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ


Απειλείται η υγεία των πολιτών - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Συνεχίζει να λειτουργεί την  παράνομη «χωματερή» στη Λυκόβρυση, ο δήμαρχος κ. Δ. Φωκιανός. Ογκώδη αντικείμενα, σκουπίδια, κλαδιά και ότι άλλο μαζεύουν τα αυτοκίνητα του δήμου, αντί να πετιούνται στο ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων με εντολή του δημάρχου …φιλοξενούνται στο χώρο του μισοτελειωμένου κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο ο δήμαρχος έχει αφήσει κι αυτό στην τύχη του. 

Μπορεί η αδιαφορία του κ. Φωκιανού για τους νόμους να είναι μέρος της παλαιοκομματικής νοοτροπίας του, όμως είναι πρόσκληση να δημιουργεί ο ίδιος προβλήματα στην υγεία στην υγεία των πολιτών, την οποία, όντας και γιατρός, πρέπει να προστατεύει. 

Μεγαλύτερη επιβεβαίωση  αυτής της άποψης είναι ότι  προκειμένου να σκεπάσει τις παρανομίες του βρήκε ένα νέο κόλπο. Βάζει φωτιά στη χωματερή και καίει ότι ρίχνει εκεί, προξενώντας ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην υγεία των πολιτών. Δηλητηριώδη αέρια και εκατομμύρια μικροσωματίδια κάνουν πάρτυ στη Λυκόβρυση και στην ευρύτερη περιοχή. Την ίδια συνταγή ακολούθησε και αυτή την εβδομάδα, γράφοντας στα παλιά του παπούτσια νόμους και πολίτες.

«Το κακό παράγινε. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορεί οι κάτοικοι μιας ολόκληρης περιοχής να υφίστανται τις συνέπειες αυτών των πράξεων του δημάρχου και των στενών συνεργατών του. Εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι» τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος επισκέφτηκε την περιοχή και συζήτησε με τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...