Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

3.505 συνταγές για ναρκωτικά χάπια βρέθηκαν σε φαρμακείο στο Μενίδι-Συνελήφθησαν 3 άτομα

Πέντε ντοσιέ με 3.505 ιατρικές συνταγές για προμήθεια ναρκωτικών δισκίων, 17.080 ναρκωτικά δισκία, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε κουτιά που έφεραν κανονικά τα αυτοκόλλητα κουπόνια της εταιρείας παραγωγής τους, χωρίς να συνοδεύονται από σχετικά τιμολόγια ή αποδείξεις αγοράς, ένα ντοσιέ με 130 παραστατικά-τιμολόγια και 10.000 ευρώ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε φαρμακείο,μετά τη σύλληψη τριών ατόμων στις Αχαρνές Αττικής.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά τον ενποπισμό τριών Ελλήνων, ηλικίας 45, 59 και 49 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Η σύλληψή τους έγινε έπειτα από πολύμηνες έρευνες και αρχικά εντοπίσθηκαν ο 45χρονος και ο 59χρονος. Επέβαιναν σε ταξί, στον χώρο αποσκευών του οποίου βρέθηκαν 4.680 ναρκωτικά δισκία.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα δισκία τα είχαν προμηθευθεί νωρίτερα από τον 49χρονο που διατηρεί φαρμακείο στις Αχαρνές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φαρμακείο του και σε αποθηκευτικό χώρο αυτού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 17.080 ναρκωτικά δισκία, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε κουτιά που έφεραν κανονικά τα αυτοκόλλητα κουπόνια της εταιρείας παραγωγής τους, χωρίς να συνοδεύονται από σχετικά τιμολόγια ή αποδείξεις αγοράς.
  • Πέντε (5) ντοσιέ με 3.505 ιατρικές συνταγές για προμήθεια ναρκωτικών δισκίων , οι οποίες και εξετάζονται.
  • Ένα (1) ντοσιέ με 130 παραστατικά-τιμολόγια.
  • Το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...