Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Δωρεά ακινήτου στον δήμο Πειραιά από φιλανθρωπικό σύνδεσμο

Στη δωρεά ακινήτου επί της οδού Δερβενακίων 132, στα Μανιάτικα του Πειραιά, όπου λειτουργεί Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός, προχώρησε προς τον δήμο Πειραιά, το διοικητικό συμβούλιο του «Φιλανθρωπικού Συνδέσμου η Αγία Βαρβάρα».


Η επίσημη αποδοχή της δωρεάς, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση όπου θα τιμηθεί από τον δήμο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου.


Η δημοτική Αρχή αποφάσισε να φιλοξενεί δωρεάν στον παιδικό σταθμό, πέντε έως δέκα άπορα παιδιά της περιοχής, ως προσφορά στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου, ενώ σε εμφανές σημείο της προσόψεως του κτιρίου θα τοποθετηθεί αναμνηστική μαρμάρινη ανάγλυφη πλάκα με την επιγραφή «Παιδικός Σταθμός Αγ. Βαρβάρα» εις μνήμη του ιδρυτού Αρχ. Ιεροθέου Καρελά.

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περίσσευμα αγάπης και διάθεση προσφοράς. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το ΔΣ «Φιλανθρωπικού Συνδέσμου η Αγία Βαρβάρα», για την απόφασή του να δωρίσει στον δήμο Πειραιά το ακίνητο, τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...