Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σε ποιους δρόμους θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από 26/6 έως 5/7 στο Δήμο Πειραιά

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου σε ορισμένα τμήματα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου (Περιφερειακός Δραπετσώνας), από αύριο Τρίτη 26/06 έως την Πέμπτη 5/07, λόγω εργασιών συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση παντός οχήματος στην οδό Κανάρη (Δραπετσώνα), στο τμήμα της από την Πύλη Ε2 (Πυροσβεστική) έως την οδό Αγίου Δημητρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η διεύθυνση τροχαίας Αττικής καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την οδική σήμανση.

Που θα γίνονται οι διακοπές της κυκλοφορίας

α) Στο τμήμα της οδογέφυρας μεταξύ των Πυλών Ε1 και Ε2 του Λιμένα Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

1. Στην κατεύθυνση από Κερατσίνι προς Πειραιά μέσω της Λεωφόρος Δημοκρατίας - Αγχιάλου και εν συνεχεία δεξιά μέσω της οδού Αιγάλεω.

2. Στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Κερατσίνι μέσω της οδού Αγίου Δημητρίου, αριστερά μέσω των οδών Χορμοβίτου - Παπανικολή και της Λεωφόρος Δημοκρατίας.

β) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλη Ε1, πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του κόμβου της Πύλης Ε2. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2 για είσοδο στο λιμάνι ή επιστροφή.

γ) Στον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλη Ε1 και Κερατσίνι. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Πειραιά ή στην είσοδο στο λιμάνι (Ε2).

δ) Στην έξοδο της Πυροσβεστικής προς Κερατσίνι και Πύλη Ε1. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2.

ε) Στην έξοδο της Πύλης Ε1 προς Πειραιά.

στ) Στη διακλάδωση προς Πειραιά του ρεύματος εξόδου της Πύλης Ε1 προς Κόρινθο. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Κερατσίνι.

ζ) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά μετά την έξοδο της πρώτης σήραγγας. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Πύλη Ε1 ή Δραπετσώνα, μέσω της Γρηγορίου Λαμπράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...