Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πάνω από 2 εκατ. προϊόντα-«μαϊμού» βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο

Τέσσερα κοντέινερ μέσα στα οποία βρέθηκαν πάνω από δυο εκατομμύρια απομιμήσεις προϊόντων  εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο.


Παράλληλα συνελήφθησαν και δυο υπήκοοι Κίνας οι οποίοι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. με 5.000 ευρώ για να σταματήσουν τον έλεγχο. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί σημάτων» και για απόπειρα ενεργητικής δωροδοκίας κατά συναυτουργία.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν σε περιφραγμένη μάντρα στον Ασπρόπυργο, όπου βρίσκονταν δεκάδες κοντέινερ, τους δύο υπηκόους Κίνας να περιεργάζονται ένα από αυτά.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κατά την έρευνα που έκαναν ότι μέσα στο κοντέινερ υπήρχαν πολλές κούτες που είχαν σήματα επώνυμων εταιρειών. Τότε οι δύο αλλοδαποί, προκειμένου να μη συνεχιστεί ο έλεγχος, αποπειράθηκαν να δωροδοκήσουν τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια Αττικής προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν ενοικιάσει τέσσερα τέσσερα κοντέινερ, στα οποία βρέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.067.608 τεμάχια απομιμήσεις προϊόντων, όπως γυαλιά ηλίου, αθλητικά παπούτσια, αρώματα, εμπορικά σήματα επωνύμων εταιρειών κτλ., καθώς και μία μία εκτυπωτική μηχανή- πρέσα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...