Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα Ιωνία: Μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αγορές της Ελλάδας κερνάει τους επισκέπτες της!

Αρκετοί επιχειρηματίες της Νέας Ιωνίας τον τελευταίο καιρό εκτός από μειώσεις στις τιμές των προϊόντων που έχουν προς πώληση, κερνάνε  τους περαστικούς για να τονώσουν όπως χαρακτηριστικά λένε την αγορά αλλά και τη διάθεση των διερχόμενων υποψήφιων πελατών. 
Μια κινηση που δείχνει να αποδίδει μιας και έχει καθιερωθεί πλέον στον κεντρικό δρόμο της Νέας Ιωνίας, την Λ. Ηρακλείου, ενώ όπως δηλώνουν οι επιχειρηματίες, παρόλο που το κόστος των προωθητικών ενεργειών είναι τεράστιο, βρίσκει τεράστια ανταπόκριση από τους περαστικούς, αφού έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι επιχειρηματίες να τους κοιτούν στη τσέπη και όχι στα μάτια. Δίνει ελπίδα στον καταναλωτή ότι κάτι αλλάζει στο επιχειρηματικό τοπίο ως προς το καλύτερο.


"Να σας κεράσουμε ένα κομμάτι πίτσα;"
Ευχάριστη ήταν η έκπληξη όσων βρέθηκαν από το πρωί του Σαββάτου στη Λ. Ηρακλείου, όταν κοπέλες με τα χρώματα γνωστής αλυσίδας πίτσας κερνούσαν τους περαστικούς με τα προϊόντα τους. Προ ημερών άλλη επιχείρηση λίγα μέτρα πιο κάτω, κερνούσε σύμφωνα με περαστικούς παγωτό σε κυπελλάκια!


"Πρέπει να ξαναμαζέψουμε τον κόσμο στη Νέα Ιωνία"
Η κρίση τα τελευταία 3 χρόνια, ανάγκασε πολλούς επιχειρηματίες να αποχωρήσουν από την αγορά της Νέας Ιωνίας, μην αντέχοντας τα πολύ υψηλά ενοίκια, τα χαράτσια και τις πάγιες υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τη μείωση της καταναλωτικής κίνησης.
Επιχειρηματίας που διατηρεί κεντρικό κατάστημα στη περιοχή, μας τόνισε πως πρέπει να προσπαθήσουν όλοι οι επιχειρηματίες, άλλοι με προσφορές, άλλοι με δώρα και άλλοι κερνώντας τον κόσμο, να ξαναμαζευτεί ο κόσμος στην αγορά. Ακόμα και ένα 10 με 15% αύξηση του τζίρου αυτές τις εποχές, τονώνει την επιχείρηση και την διατηρεί ανοικτή χωρίς άλλους άνεργους.



"Ας ακολουθήσουν όσοι μπορούν να βρει την παλιά αίγλη η αγορά της Νέας Ιωνίας"
Θέλει έξυπνες κινήσεις για να ξαναβρεί η αγορά τις παλιές καλές μέρες, που γινόταν "παρέλαση" κυριολεκτικά στα πεζοδρόμια της Λ. Ηρακλείου αλλά και στις κάθετες οδούς της. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο να πληρώνει ακριβά. Θέλει το φθηνό και τη προσφορά. Ας ψάξουν όλοι οι επιχειρηματίες που διατηρούν καταστήματα στη περιοχή να βρουν τρόπους να ξαναφέρουν τον κόσμο μέσα στα μαγαζιά τους, τονίζει άλλος επιχειρηματίας της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται και αυτός στον χώρο του πρόχειρου φαγητού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...