Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Γιάννης Σγουρός: "Άγρια Δύση στον ΧΥΤΑ"

'''Αγρια Δύση'', χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο ΧΥΤΑ Φυλής, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννης Σγουρός, αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσων και δραστικών μέτρων για την οριστική εξάλειψη του φαινομένου της παράνομης εισόδου τσιγγάνων και λαθρομεταναστών στο ΧΥΤΑ Φυλής.

''Η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλαχτη, καθώς η παρουσία της αστυνομίας, το μεγαλύτερο διάστημα, είναι σχεδόν συμβολική'', τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σγουρός.

Ο ίδιος πρόσφατα έστειλε επιστολή προς τον αρμόδιο υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, για το συγκεκριμένο θέμα καθώς, όπως επισήμανε ''η ασφάλεια των εργαζομένων τίθεται σε άμεσο κίνδυνο και υπάρχει πλέον βάσιμη εκτίμηση ότι η παρανομία και τα έγκλημα θα κορυφωθούν''.

''Τα τελευταία χρόνια στην παρουσία των αθιγγάνων προστέθηκαν και Πακιστανοί λαθρομετανάστες που "ανταγωνίζονται" μεταξύ τους, διαμορφώνοντας πλέον περιβάλλον "Άγριας Δύσης" με καραμπίνες και πιστόλια. Πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το θλιβερό περιστατικό της 8/4/2011 με τους 5 νεκρούς μετά τις συμπλοκές αθιγγάνων και λαθρομεταναστών'', ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σγουρός.

Επίσης, ο Γιάννης Σγουρός δήλωσε με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στο κέντρο της Αθήνας, συνοδεία του υπουργού Δημόσιας Τάξης, ότι σκέφτεται να καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά να επισκεφθούν από κοινού αιφνιδιαστικά απογευματινές ώρες το ΧΥΤΑ Φυλής, για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...