Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σεξουαλική επίθεση σε μαθήτρια μέρα - μεσημέρι στο Λαύριο!


Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη ένα 15χρονο κορίτσι στο Λαύριο, όταν μέρα – μεσημέρι δέχτηκε επίθεση από συνομηλίκους της, γυρνώντας από το σχολείο, πολύ κοντά στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του notioanatolika.gr, η μικρή περπατούσε αμέριμνη όταν την πλησίασε με μηχανάκι ένας συνομήλικός της και της ζήτησε να τον φιλήσει. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο επίσης 15χρονος κατέβηκε από το μηχανάκι του, την πλησίασε, την ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη χαϊδεύει σε διάφορα μέρη του σώματός της. Το κορίτσι δεν κατάφερε να αντιδράσει και μάλιστα δευτερόλεπτα αργότερα άλλος ένας 15χρονος πλησίασε κι άρχισε κι αυτός να χαϊδεύει το κορίτσι.

Οι δύο 15χρονοι κάποια στιγμή σταμάτησαν το «παιχνίδι» αυτό κι έτσι το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και να φτάσει στο σπίτι της σε κακή κατάσταση όπου ενημέρωσε τους γονείς του.
Αμέσως ο πατέρας του πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου και κατέθεσε μήνυση κατά των δύο αγοριών τα οποία άρχισε να αναζητεί η αστυνομία και πράγματι κατάφερε να βρει λίγη ώρα αργότερα.

Τότε όμως, όπως αναφέρουν οι πηγές του notioanatolika.gr, παρουσιάστηκε και πάλι ο πατέρας της μικρής στο αστυνομικό τμήμα και - προφανώς μετά από εξηγήσεις των παιδιών και των γονιών τους - απέσυρε τη μήνυση.

Όπως είναι φυσικό όμως το θέμα ήδη συζητείται στην κοινωνία του Λαυρίου και βέβαια το σοκ που υπέστη το 15χρονο κορίτσι δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...