Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ληστής με κοστούμι χτύπησε τράπεζα και έφυγε με ταξί!

Μια ιδιόμορφη ληστεία έγινε χθες σε τράπεζα στην Πετρούπολη. Κοστουμαρισμένος ληστής μπήκε στο υποκατάστημα σαν τζέντλεμαν, περίμενε στην ουρά να έρθει η σειρά του, έδωσε ένα σημείωμα στον ταμία, άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε με ταξί!
Ο καλοντυμένος άντρας στάθηκε όπως όλοι οι πελάτες μπροστά στα ταμεία και σε καμία περίπτωση δεν έδινε στόχο. Όταν έφτασε η σειρά του, αντί για βιβλιάριο έβγαλε μια κόλλα Α4 διπλωμένη στα δύο και την έδωσε στον ταμία.

Ο ταμίας πήρε το χαρτί και διάβασε το απειλητικό μήνυμα: «Δώσε μου όλα τα λεφτά. Είμαι οπλισμένος, μην κάνεις καμία κίνηση γιατί θα το πληρώσεις ακριβά».

Τρομοκρατημένος ο υπάλληλος υπάκουσε στην εντολή του ληστή. Ατάραχος ο σικάτος άντρας έβαλε τα χρήματα στην τσέπη και βγήκε έξω από την τράπεζα που τον περίμενε ένα ταξί. Επιβιβάστηκε και εξαφανίστηκε χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς.

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνεες για τον εντοπισμό του δράστη και εξετάζουν δύο ενδεχόμενα: Να είναι ο ταξιτζής στο κόλπο ή να να μην γνώριζε τίποτα και απλά να τον μίσθωσε ο σικάτος ληστής με το σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...