Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Επικίνδυνες σχάρες ομβρίων στη Λ. Πόρτο Ράφτη


«Θα γίνει σοβαρό ατύχημα – θα θρηνήσουμε θύματα» φωνάζουν οι κάτοικοι του Πόρτο Ράφτη, για τις κακοτεχνίες στη Λ. Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη. Το παραθαλάσσιο θέρετρο βρίσκεται... μόλις 35 χλμ από την Αθήνα και ειδικά τα Σαββατοκύριακα ασφυκτιά από κόσμο.

Συγκεκριμένα, κοντά στο κόμβο που οδηγεί προς Αυλάκι και Αγ. Σπυρίδωνα, στην άκρη του δρόμου και κατά μήκος αυτού, έχουν τοποθετηθεί ελαφριού τύπου σχάρες ομβρίων, με αποτέλεσμα να λυγίζουν από τα φορτία των οχημάτων και να αποκολλούνται.

Μέχρι σήμερα αρκετοί αμέριμνοι περαστικοί έχουν πέσει μέσα στα αφύλακτα πλέον φρεάτια, αλλά το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά μία κυρία η οποία έσπασε το πόδι της! Όσο για τα αυτοκίνητα που πέφτουν μέσα, στην καλύτερη περίπτωση καταστρέφουν μόνο τη ζάντα και το λάστιχο...

Οι υπεύθυνοι του Δήμου για να «προφυλάξουν» τους πολίτες, σκέφτηκαν να ταπώσουν τα επικίνδυνα φρεάτια με λαμαρίνες! Όσο για να αντικαταστήσουν τις προβληματικές σχάρες με άλλου τύπου… ούτε λόγος. Kάθε άλλο, περιμένουν καρτερικά τα πρωτοβρόχια για να ξαναπλημμυρίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...