Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Δημιουργία εργοστασίων επεξεργασίας απορριμάτων

«Η δημιουργία των εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων θα διασφαλίσει τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, αλλά και θα δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις απασχόλησης στη δοκιμαζόμενη από υψηλά ποσοστά ανεργίας Αττική», δήλωσε σήμερα... ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Σταύρος Καλαφάτης, χαιρετίζοντας την απόφαση για την έγκριση των τευχών δημοπράτησης των διεθνών διαγωνισμών κατασκευής των τεσσάρων εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων στην Αττική.

Η απόφαση για την έγκριση των τευχών της πρώτης φάσης του διαγωνισμού για την επιλογή των κατάλληλων υποψήφιων επενδυτών για κάθε έργο, ελήφθη χθές από την εκτελεστική επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ειδικού διαβαθμιδικού συνδέσμου νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Όπως τόνισε ο κ. Καλαφάτης στη δήλωσή του, «βούληση και μέριμνα της πολιτείας, είναι να διασφαλιστούν το Δημόσιο συμφέρον και η προστασία του περιβάλλοντος, να επιτευχθούν οι περιβαλλοντικοί μας στόχοι, καθώς και να υπάρξει το βέλτιστο οικονομικό αποτέλεσμα για τους ΟΤΑ Α΄ βαθμού και τους ίδιους τους πολίτες». Τα εργοστάσια επεξεργασίας απορριμμάτων, πρόκειται να υλοποιηθούν μέσω Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).
athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...