Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματία στην Αργυρούπολη

Ημιφορτηγό μεσαίου μεγέθους κουβαλώντας χώματα κατ ερχόμενο την οδό Αλεξιουπόλεως με κατεύθυνση την πλατεία Αγ. Τριάδος της Αργυρούπολης, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε
ένα διαφημιστικό στύλο και αμέσως μετά σε σταθμευμένο, στο πλάι της εκκλησίας, ημιφορτηγό ιδίου μεγέθους το οποίο, εκτόξευσε στην κυριολεξία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με συνέπεια αυτό με τη σειρά του να επιπέσει με σφοδρότητα σε ένα σταθμευμένο στο αντίθετο ρεύμα – μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς, με οδηγό νεαρή μητέρα μετά του νηπίου της, το οποίο ευτυχώς μόλις είχε βγάλει έξω από το ΙΧ της!


Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο οδηγός του πρώτου ημιφορτηγού είχε χάσει τον έλεγχο λόγω σπασίματος των φρένων του.

Η διαδοχικές συγκρούσεις ήταν σφοδρότατες και ο θόρυβός τους έβγαλε τους τρομαγμένους περίοικους από τα σπίτια τους, θεωρώντας ότι πρόκειται για βομβιστική επίθεση στο υποκατάστημα της Τράπεζας!

Στον τόπο του συμβάντος κατέφθασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, που μετά από μεγάλη προσπάθεια κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τον τραυματισμένο οδηγό από την καμπίνα του πρώτου ημιφορτηγού, η οποία είχε στην κυριολεξία διαλυθεί.

Είναι ευτύχημα που δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί οδηγών ή πεζών, ή ακόμη και θύματα, σε αυτόν τον με μεγάλη κίνηση δρόμο, που διασχίζει το κέντρο της Αργυρούπολης και αποτελεί τμήμα του οδικού άξονα Αλίμου – Κατεχάκη.
silvercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...