Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει επίθεση στα γραφεία του στο Ηράκλειο Αττικής

Στόχος επίθεσης από αγνώστους έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής τα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Αττικής, επί της οδού Νεότητος 20, όπως καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση.

"Οι γνωστοί πια σε όλους, άγνωστοι, κατέστρεψαν με πέτρες την πρόσοψη των γραφείων", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως στόχος της ακροδεξιάς δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ελληνικός λαός.

"Τη στιγμή που ολόκληρη η κοινωνία υποφέρει από τις πολιτικές των Μνημονίων και της εξαθλίωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Ηράκλειο Αττικής, στοχοποιείται για άλλη μία φορά.

Η λογική του εκφοβισμού, της βίας και της τρομοκράτησης, βρίσκουν απέναντι κάθε δημοκρατικό πολίτη, και τόσο οι φίλοι, όσο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δυναμώνουν και κατανοούν ότι ο αποπροσανατολισμός της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα, δε θα περάσει", υπογραμμίζει.

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον λαό να απομονώσει κάθε ακραία συμπεριφορά και να συστρατευθεί στην κοινή προσπάθεια για την ανατροπή των πολιτικών της εξάρτησης και της υποτέλειας.

Υπενθυμίζεται ότι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο έχουν αποτελέσει στόχο παρόμοιων επιθέσεων άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Στόχος της Ακροδεξιάς δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι ο Ελληνικός Λαός

Τη στιγμή που ολόκληρη η κοινωνία υποφέρει από τις πολιτικές των Μνημονίων και της εξαθλίωσης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Ηράκλειο Αττικής, στοχοποιείται για άλλη μία φορά.

Τα ξημερώματα της Κυριακής έγινε άλλη μία επίθεση στα γραφεία, στην οδό Νεότητος 20, όταν οι γνωστοί πια σε όλους, άγνωστοι, κατέστρεψαν με πέτρες την πρόσοψη των γραφείων.

Η λογική του εκφοβισμού, της βίας και της τρομοκράτησης, βρίσκουν απέναντι κάθε δημοκρατικό πολίτη, και τόσο οι φίλοι, όσο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δυναμώνουν και κατανοούν ότι ο αποπροσανατολισμός της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα, δε θα περάσει.

Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να απομονώσει κάθε ακραία συμπεριφορά και να συστρατευθεί στην κοινή προσπάθεια για την Ανατροπή των πολιτικών της εξάρτησης και της υποτέλειας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...