Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση «γνωστών – αγνώστων» στα γραφεία του κόμματος στην Παιανία καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Την επίθεση αγνώστων στα γραφεία της Ο.Μ. Παιανίας-Γλυκών Νερών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, «γνωστοί άγνωστοι» επιτέθηκαν στα γραφεία, προξενώντας σοβαρές υλικές φθορές στην πρόσοψη των γραφείων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Η πράξη αυτή είναι σε συνέχεια υβριστικής επίθεσης που δέχθηκαν κατ’ εξακολούθηση σύντροφοί μας, κατά την διανομή υλικού για την απεργία της 6/11/2013, στην Παιανία το βράδυ της 3/11/2013, από ομάδα τριών ατόμων, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, που όπως αποδείχθηκε (βάσει του αριθμού κυκλοφορίας) από το Α.Τ. Παιανίας, ανήκει σε κάτοικο της περιοχής μας. Η υβριστική επίθεση συνοδεύτηκε με απειλές κατά των συντρόφων και κατά των γραφείων της οργάνωσης.

Η Ο.Μ. Παιανίας-Γλυκών Νερών, ανέφερε τα γεγονότα στο Α.Τ. Παιανίας, που επελήφθη της υπόθεσης, ζητώντας παράλληλα την προστασία των μελών και γραφείων της.

Η Ο.Μ. Παιανίας-Γλυκών Νερών, καταγγέλλει την επίθεση στο λαό της Παιανίας, δηλώνοντας ότι αυτές οι πρακτικές δεν μας πτοούν. Η Ο.Μ Παιανίας-Γλυκών Νερών εντείνει τη δημόσια παρουσία της πολεμώντας με κάθε δημοκρατικό τρόπο, το φασισμό και τα μνημόνια που τον τρέφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...