Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πασχαλινά δώρα στα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών

Στις όλο και πιο δύσκολες μέρες που βιώνουμε οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αχαρνών, με τη συμβολή των κοινωνικών λειτουργών, των παιδαγωγών, του διοικητικού προσωπικού, των γονιών και των μικρών μας φίλων, σε μια κίνηση τόσο συμβολική όσο και ουσιαστική προσέφεραν πασχαλινά δώρα και τρόφιμα στα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, το οποίο εξυπηρετεί τις περιοχές του Δήμου Αχαρνών και του Δήμου Διονύσου.

Το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, συνοδευόμενος από Παιδαγωγούς, Επιστημονικό Προσωπικό των παιδικών σταθμών και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων, επισκέφθηκε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, για να παραδώσουν τα δώρα.

Τα δώρα των παιδιών των παιδικών σταθμών έφεραν χαρά στα παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, ενώ το προσωπικό κοινωνικών επιστημών της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ειδικού Σχολείου, σε θέματα κοινωνικών διασυνδέσεων και παραπομπών.

Ο Διευθυντής του σχολείου κος Κώστας Καλτσούδης, ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών για τα δώρα τους και το προσωπικό για τη διάθεση συνεργασίας.

Έχοντας ωστόσο την ευθύνη διεύθυνσης ενός ειδικού σχολείου, επεσήμανε τα προβλήματα λειτουργίας αλλά και τα γενικότερα προβλήματα υποδομών για τους μαθητές του ειδικού σχολείου, στον πρόεδρο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...