Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Εξάρθρωση σπείρας που έκανε διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια Άνω Λιόσια, Καματερό, Θρακομακεδόνες καιΑχαρνές


Εξιχνιάσθηκαν πενήντα τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων και μία απόπειρα ληστείας στα Άνω Λιόσια, το Καματερό, τους Θρακομακεδόνες και τις Αχαρνές. Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, μέλη της οργάνωσης.

Εξαρθρώθηκε από το Τ.Α. Άνω Λιοσίων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια στις περιοχές των Άνω Λιοσίων, του Καματερού, των Θρακομακεδόνων και των Αχαρνών.

Συνελήφθησαν προχθές (2-4-2013) το μεσημέρι, στις Αχαρνές, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 15, 30 και 39 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις (4) συνεργοί τους.

Από την αστυνομική έρευνα του Τ.Α. Άνω Λιοσίων προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και τα παράθυρα. Οι δράστες εισέρχονταν στις οικίες, κατά τη διάρκεια που οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες τους απουσίαζαν και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, όπλα, τρόφιμα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι τώρα έχει εξακριβωθεί ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει στα Άνω Λιόσια, το Καματερό, τους Θρακομακεδόνες και τις Αχαρνές πενήντα τέσσερις (54) διαρρήξεις-κλοπές και μία (1) απόπειρα ληστείας. Η αξία των αφαιρεθέντων υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-Τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

-Διάφορες πινακίδες κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.

-Μία (1) τηλεόραση.

-Ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής.

-Διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...