Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Για έξαρση της πολιτικής βίας έκανε λόγο ο Γ. Σγουρός

Με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου στην Αμφιάλη, την οποία χαρακτήρισε «στυγνή εγκληματική ενέργεια»


Την ανησυχία του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, για την έξαρση της πολιτικής βίας, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τη δολοφονία του 34χρονου στην Αμφιάλη ως «στυγνή εγκληματική ενέργεια». Παράλληλα ο κ. Σγουρός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος.

«Με αποτροπιασμό ακούσαμε την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του άτυχου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ενέργεια που με κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζουμε. Ήταν μια στυγνή εγκληματική ενέργεια», προσέθεσε ο κ. Σγουρός, σημειώνοντας πως το «ειδεχθές» αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων, τα οποία εκδηλώθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες, προκαλώντας έντονες ανησυχίες για την έξαρση της πολιτικής βίας.

«Ακόμα πιο ανησυχητικό», πρόσθεσε ο κ. Σγουρός, «είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία αυτών των βίαιων φαινομένων πηγάζει από ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, όπως αυτός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αν και αποτελεί μέρος του ελληνικού Κοινοβουλίου, ενθαρρύνει πρακτικές, που είναι απόλυτα καταδικαστέες από το σύνολο του πολιτικού και δημοκρατικού κόσμου» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...