Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πασχαλινό Παζάρι από το Σύλλογο Φίλων Παιδιού Παιδικού Νοσοκομείου Πεντέλης

Ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης διοργανώνει... στο χώρο του Μεγάρου Πλακεντίας στην Πεντέλη, την Κυριακή των Βαΐων στις 28/04/13 ημέρα Κυριακή και από τις 10:00 έως τις 20:00 πασχαλινό Bazaar για τις επείγουσες – έκτακτες ανάγκες του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο το οποίο ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται από το 1986 για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου και των νοσηλευόμενων σε αυτό παιδιών και των οικογενειών τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος έχει συμβάλει στις κτιριακές ανάγκες του Νοσοκομείου, όπως στην κατασκευή πτέρυγας εξωτερικών ιατρείων και του εξοπλισμού αυτών , και στην μετατροπή τμήματος του Νοσοκομείου των παλαιών θαλάμων σε σύγχρονα δωμάτια νοσηλείας των παιδιών. Επίσης συμβάλει όποτε και όπου παραστεί ανάγκη με την αγορά νοσηλευτικού υλικού για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου, με την βοήθεια σε άπορα παιδιά με πληρωμή ιατρικών - παραϊατρικών εξετάσεων, με την αγορά ιατρικών βοηθημάτων, με την κάλυψη αμοιβών αποκλειστικών νοσοκόμων, με την κάλυψη μετακινήσεων παιδιών με ασθενοφόρα εκτός Αττικής και άλλα πολλά.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά και τις ανάγκες των νοσηλευομένων παιδιών και την ενίσχυση του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Θα ήταν μεγάλη χαρά να παραβρεθείτε κοντά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...