Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 28χρονου πυροσβέστη Χρήστου Χαιδά

Πρόσωπα θλιμμένα, μάτια δακρυσμένα και πόνος βουβός στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων όπου κηδεύεται ο 28χρονος πυροσβέστης Χρήστος Χαϊδάς που έχασε τη ζωή του στην φωτιά της Ελευσίνας.


Αβάσταχτος ο πόνος για τους χαροκαμένους γονείς και τους οικείους του νεαρού Χρήστου, του χαμογελαστού παιδιού που αγαπούσαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.


Βαρύ το πένθος στο Πυροσβεστικό Σώμα που θρηνεί ένα ακόμη παλικάρι. Εξω από το κοιμητήριο υπάρχουν δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα για να αποδώσουν τιμές στον πυροσβέστη Χρήστο Χαϊδά.

Ο νεαρός πυροσβέστης  βρήκε τραγικό θάνατο στη μεγάλη φωτιά της Ελευσίνας την Τετάρτη 20/6/2012,  όταν την ώρα που βοηθούσε τους συναδέλφους του στο έργο της κατάσβεσης, ένιωσε έντονη δυσφορία και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρήνος και στην στην Καρδιτσα και το Κουμαρίτσι της Λαμίας απ΄οπου κατάγεται.

ΤΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

"Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του νεαρού πυροσβέστη Χρήστου Χαϊδά που έπεσε εν ώρα υπηρεσίας, στην κατάσβεση πυρκαγιάς στην Ελευσίνα. Η αυταπάρνηση των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος μας συγκινεί πάντα και μας υπενθυμίζει τις ευθύνες μας.

Στους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια, με την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα θύματα στα πύρινα μέτωπα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...