Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Δάφνη…Δύο βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι στη 1.30 τα ξημερώματα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην οδό Χίου στην Δάφνη.

Οι δράστες έσπασαν πρώτα τα τζάμια και πέταξαν στο εσωτερικό των γραφείων τις μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές από την έκρηξη και την πυρκαγιά, η οποία δεν πήρε διαστάσεις. Μικρές υλικές ζημιές υπέστη και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο έξω απο τα πολιτικά γραφεία.

Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.

ΣΥΡΙΖΑ: Ματαιοπονούν όσοι αποσκοπούν στην τρομοκράτηση της Αριστεράς

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να αναζητήσει χωρίς καθυστέρηση τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία του στη Δάφνη απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι «είναι φανερό πως οι εμπνευστές τέτοιου είδους επιθέσεων αποσκοπούν στο να τρομοκρατήσουν» το κόμμα και τον κόσμο της Αριστεράς.

«Ματαιοπονούν. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του κόσμου της εργασίας και της δημοκρατίας δεν κάμπτεται», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, τα γραφεία υπέστησαν σοβαρές ζημιές και η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά την έκρηξη αντιμετωπίστηκε με την παρέμβαση των γειτόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...