Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ: Κατάληψη στο κέντρο ελέγχου του σταθμού του Μετρό

Κατάληψη στο κέντρο ελέγχου του σταθμού του Μετρό στα Σεπόλια κάνουν οι εργαζόμενοι του Μετρό, με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα στα δρομολόγια του μετρό.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Μετρό Αντώνης Σταματόπουλος, «η καθυστέρηση αυτήν τη στιγμή είναι στο δεκάλεπτο, αλλά όσο περνάει η ώρα ο χρόνος καθυστέρησης θα αυξάνεται».
«Προχωρήσαμε στην κατάληψη του μετρό τη νύχτα γιατί διαμαρτυρόμαστε με την καταστρατήγηση της συλλογικής μας σύμβασης», τόνισε.
«Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα προκειμένου να διαπιστώσει ότι το μετρό δεν είναι ελλειμματική επιχείρηση. Ένα εκατομμύριο επιβάτες χρησιμοποιούν το μετρό για τις μετακινήσεις τους και η κυβέρνηση προσπαθεί να μας βγάλει προβληματικούς. Η ένταξή μας στο ενιαίο μισθολόγιο οδηγεί στη βίαιη κατάργηση της ισχύος της ΣΣΕ, οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν δυναμικά», σημείωσε ο κ.Σταματόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...