Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία στα δάση της Αττικής τις βραδινές ώρες

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πεζών στα περιαστικά δάση από τη δύση μέχρι την ανατολή του ηλίου, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποφασίστηκε κατά τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, σχετικά με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Παράλληλα, αποφασίσθηκαν οι συνεχείς προληπτικές περιπολίες της Αστυνομίας στα δάση για την αποτροπή των πυρκαγιών, καθώς και περιπολίες των μοτοσικλετιστών του Πυροσβεστικού Σώματος και των ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε ότι "το Ελληνικό Κράτος δεν προτίθεται να μείνει άπραγο απέναντι στη μείζονα απειλή για τον φυσικό πλούτο και τη ζωή των πολιτών της πατρίδας μας" προσθέτοντας ότι "η επαγρύπνηση του κρατικού μηχανισμού οφείλει να φτάσει στο ανώτατο δυνατό επίπεδο".

Επιπλέον, ο κ. Δένδιας συνέστησε στους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις δραστηριότητές τους, για να μη δημιουργηθεί αίτια καταστροφής από σφάλμα ή αμέλεια τις ημέρες του αυξημένου κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...