Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Διαρρήκτες τσακώθηκαν μεταξύ τους στη Γλυφάδα και έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας

Ενας άγριος καβγάς ανάμεσα σε τρεις Γεωργιανούς οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψη ενός τουλάχιστον διαρρήκτη. Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, δύο άνδρες και μία γυναίκα, φιλονίκησαν σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα και ο ένας από αυτούς πυροβόλησε μία φορά με πιστόλι, χωρίς όμως να τραυματιστεί κάποιος.

Οι τρεις Γεωργιανοί συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο περίστροφα και φυσίγγια. Ακόμη η αστυνομία έκανε έρευνα στο διαμέρισμα, αλλά και στο αυτοκίνητο της γυναίκας, όπου εντόπισαν ένα ακόμη πιστόλι, μία περούκα, μία κουκούλα τύπου full face, γάντια, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα.

Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 39χρονος μαζί με άγνωστο συνεργό του, είχαν διαρρήξει διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους τον Ιούνιο του 2012, από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...