Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Συγκινητική προσφορά στη συναυλία αγάπης και αλληλλεγύης στο Ελληνικό-Αργυρούπολη


Η Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης, την Τετάρτη, 19 Ιουνίου, στο κατάμεστο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης, που διοργανώθηκε από την «Ενωμένη Πόλη Ελληνικού-Αργυρούπολης» θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων μας.
Οι Ελληνικιώτες και Αργυρουπολίτες με τη μαζική προσέλευσή τους και τη συγκινητική συνεισφορά τους σε φάρμακα και τρόφιμα απέδειξαν έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη, αγάπη και ανθρωπιά για τους ανήμπορούς και σε μεγάλη ανάγκη συμπολίτες μας. Για την ποσότητα των τροφίμων που συγκεντρώθηκε απαιτήθηκαν δύο φορτηγά για την μεταφορά τους, ενώ τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν έφτασαν περίπου τα 1000 τεμάχια και παραδόθηκαν στο κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού.

Ο Επικεφαλής της «Ενωμένης Πόλης» και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, καθώς και τους δεκάδες εθελοντές και στελέχη της παράταξης που δούλεψαν επίπονα για την πραγματοποίησή της.

«Ο άνθρωπος, ιδιαίτερα ο ανήμπορος, είναι στο επίκεντρο της πολιτικής μας. Αυτό επιτάσσει το πιστεύω μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά με τον αγώνα που δίνουμε δίπλα του. Είμαστε η μοναδική οργανωμένη αντιπολίτευση στην Αθήνα που, από το κίνημα της πατάτας που πρώτοι φέραμε στην Αττική, με τη διάθεση τροφίμων απευθείας από τους παραγωγούς, μέχρι τη σημερινή εκδήλωση με την μαζική συμμετοχή σας, πραγματοποιούμε ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα που στόχο έχουν να ανακουφίσουν όσους υποφέρουν από την κρίση. Αυτό θα κάνουμε και ως αυριανή διοίκηση, σ έναν χρόνο από σήμερα περίπου, όπου πιστεύουμε ότι θα κληθούμε από τον λαό της πόλης μας να αναλάβουμε την ευθύνη της διοίκησης και της ανόρθωσης του δήμου μας» τόνισε καταλήγοντας.

Για τους αδελφούς Καραβιώτη ό,τι και να γραφτεί θα τους αδικήσει. Την ανιδιοτελή προσφορά τους στην κοινή προσπάθεια και το εκπληκτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμά τους χειροκρότησαν θερμά, όρθιοι και για πολύ ώρα, οι συμπολίτες μας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, σύμβουλοι από όμορους δήμους, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χ. Πασβαντίδης και το σύνολο σχεδόν των Φορέων και των Συλλόγων της πόλης μας. Συγκινητική ήταν και οι παρουσία των ποδηλατών. Τους ευχαριστούμε όλους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...