Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Δήμος Αμαρουσίου: Έναρξη εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς


Την έναρξη των εγγραφών στους 12 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου για τη χρονική περίοδο 2013 – 2014, από τις 25 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου 2013, ανακοινώνει... ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α).
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλη σημειώνει:

«Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν τους μικρούς μας φίλους και τη νέα χρονιά, όπου οι έμπειροι παιδαγωγοί μαζί με το προσωπικό των Σταθμών θα προσφέρουν στα παιδιά ποιοτικές υπηρεσίες για τη σωματική και την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Με τη διατήρηση πολύ χαμηλού κόστους στα τροφεία, τα οποία είναι ανάλογα του οικογενειακού εισοδήματος,την απαλλαγή από τα τροφεία των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και τη συμμετοχή του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. στο πρόγραμμα « Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για την εργαζόμενη μητέρα μέσω του ΕΣΠΑ, παρέχουμε τη δυνατότητα σε περισσότερες εργαζόμενες μητέρες να μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους στο ποιοτικό περιβάλλον των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Είναι μία έμπρακτη στήριξή μας στη μαρουσιώτικη οικογένεια, στην εργαζόμενη μητέρα της πόλη μας. Ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη χρονική συγκυρία καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την κοινωνική μέριμνα και προστασία όσων εκ των συμπολιτών μας έχουν ανάγκη και θα συνεχίσουμε να πράττουμε ομοίως και στο μέλλον.»

Οι αιτήσεις για τις εγγραφές υποβάλλονται αποκλειστικά στους Παιδικούς Σταθμούς του τόπου κατοικίας των γονέων. Προτεραιότητα θα δοθεί στα παιδιά που εντάσσονται στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων δίνονται από όλους τους Δημοτικού Παιδικούς Σταθμούς και από τα κεντρικά γραφεία των Παιδικών Σταθμών (Παλαιολόγου 9, 4ος όροφος), όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00μ.μ.

Επίσης διατίθενται και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...