Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Νίκο Νικολόπουλο στην Περιφέρεια Αττικής

Την πρώτη τετράδα υποψηφίων του συνδυασμού του για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Αττική, παρουσίασε τη Δευτέρα ο Νίκος Νικολόπουλος, ξεκινώντας έτσι την δημοσιοποίηση των ενεργών πολιτών που στις εκλογές του Μαΐου θα δώσουν μαζί του τον αγώνα για την μεγάλη δημοκρατική ΑΝΑΤΡΟΠΗ, από την πρώτη γραμμή.


Με αφορμή την εκκίνηση της παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε: «Το κύμα, κάθε μέρα που περνάει μετατρέπεται σε τσουνάμι. Ένα τσουνάμι όμως, που δεν φιλοδοξεί απλά και μόνο να σαρώσει το σύστημα της υποταγής στην φτώχια και την εξαθλίωση, αλλά να ενώσει τον λαό, αναζωογονώντας την ελπίδα για μία πρόταση εναλλακτικής διακυβέρνησης, που θα είναι υπέρ του λαοού, με στόχο να ξαναπάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας. Πλέον, το Κίνημα της Ανατροπής ολοκληρώνει τις οργανωτικές διεργασίες του και πρώτο, αρχίζει να παρουσιάζει τα στελέχη του ψηφοδελτίου του, τα οποία προέρχονται από την κοινωνία των πολιτών και ο καθένας εξ αυτών, εκφράζει αυτό που κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας, αισθάνεται ότι θέλει και πρέπει να πει ή να πράξει».


Οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι, είναι:

1. Απέργης Νίκος
Ο κ. Απέργης είναι Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στο Kingston University της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει ειδικευτεί στην μακροοικονομική ανάλυση και την ευρωπαϊκή οικονομία, έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων και είναι αναγνωρισμένος από οικονομικές επιστημονικές ενώσεις στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Ασία. Παράλληλα, είναι εκδότης διεθνών επιστημονικών οικονομικών περιοδικών, ενώ έχει σημαντική διοικητική εμπειρία, καθώς στο παρελθόν υπήρξε μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων, μεταξύ άλλων και στα Ελληνικά Χρηματιστήρια.
Σε δήλωσή του, ανέφερε: «Η παρούσα κατάσταση στην χώρα, αντιστρατεύεται την κοινή λογική, αλλά και κάθε επιστημονική, οικονομική θεώρηση. Είναι η ώρα, ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του και όλοι μαζί να επιδιώξουμε την επαναφορά της λογικής και του αυτονόητου».

2. Μουστάκα Κατερίνα
Η κ. Μουστάκα είναι τελειόφοιτος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών. Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με τον χώρο της μουσικής, έχοντας υπογράψει και την παραγωγή ενός νέου cd που ονομάζεται «Ελλάδα μου, Πατρίδα μου» (2013)
Η κ. Μουστάκα δήλωσε: «Αυτό που ζούμε και βλέπουμε σήμερα στον τόπο μας, μας πονάει όλους. Πρέπει να το αλλάξουμε και δεν μπορούμε να σιωπούμε ή να μένουμε απαθείς. Μέσα από τον συνδυασμό της Ανατροπής, θα δώσουμε τον αγώνα για μία Αττική με περισσότερο χαμόγελο και για μία Ελλάδα με ελπίδα».

3. Αναστασάτος Διονύσιος
Ο κ. Αναστασάτος, απόφοιτος του Μαθηματικού του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, διαθέτει μία πλούσια και πολυσχιδής δράση, στην εκπαίδευση αλλά και στην διοίκηση. Υπήρξε και είναι μέχρι σήμερα, μεταξύ άλλων, καθηγητής στη Σιβιτανίδειο Σχολή, Διευθυντής του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σπετσών και Προϊστάμενος του Τμήματος ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Πειραιά, ενώ παράλληλα, διετέλεσε διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου της πρώην υφυπουργού, κ. Άννας Συνοδινού και των πρώην υπουργών, κ. Νίκου Καλτεζιώτη και κ. Στέφανου Μάνου. Υπήρξε και μέλος του ΔΣ.Σ. του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογράφησης Ελλάδος, ενώ είναι και συγγραφέας μαθηματικών βιβλίων. Επίσης, έχει υπάρξει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου και του Παναθηναϊκού Α.Ο, αλλά και πρόεδρος του Εθνικού Παιδικού Σταθμού Κολωνού.
Ο κ. Αναστασάτος δήλωσε: «Συστρατεύομαι στο όραμα μίας ανατροπής που σηματοδοτεί την αναγέννηση της Αττικής, αλλά και όλης της Ελλάδας. Ανάβουμε την σπίθα που είμαι βέβαιος πως θα εξελιχθεί σε πυρκαγιά κάθαρσης και ανανέωσης».

4. Κασκαντήρης Δήμος
Ο κ. Κασκαντήρης, με καταγωγή από τις Μηλιές Ηλείας, είναι πετυχημένος εισαγωγέας και έμπορος ενδυμάτων στην Αττική, ενώ παράλληλα, από πολύ νέος ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο. Κατέχει την θέση του αντιπροέδρου των Μεικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αττικής από το 2010 έως σήμερα, ενώ παλαιότερα υπήρξε μέλος του ΔΣ και παρατηρητής της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών Αθήνας, αντιπρόεδρος στην ομάδα ποδοσφαίρου της Γ.Σ. Πατήσια, κ.α.

Ο κ. Κασκαντήρης δήλωσε: «Χρόνια και χρόνια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και μέσα στην αγορά, ξέρω πως τίποτα δεν χαρίζεται και όλα κερδίζονται με δουλειά και κόπο. Αν θέλουμε να ξανακερδίσουμε τον τόπο μας και τις ζωές μας, ας ανασκουμπωθούμε όλοι. Οι δυνατότητες υπάρχουν, τα οράματα δεν πεθαίνουν. Πάμε για την Ανατροπή!».
Να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός «Ανατροπή για την Αττική» θα συνεχίζει καθημερινά πλέον την παρουσίαση υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...