Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Έκρηξη σε ΙΧ αυτοκίνητο και πυρπολισμοί άλλων δύο

Έκρηξη από άγνωστη αιτία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ΙΧ αυτοκίνητο 66χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού στη Μεταμόρφωση. Εμπρηστές, εξάλλου, πυρπόλησαν ΙΧ στα Εξάρχεια και ένα κλεμμένο όχημα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 05.30 στην αυλή μονοκατοικίας, επί της οδού Ικαρίας 29 στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου διαμένει ο 66χρονος. Το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ έως στιγμής δεν έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού. Η επίθεση αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές.

Στη 01.57 στη Νέα Χαλκηδόνα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του. Από την πυρκαγιά, υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές δύο παρακείμενα σταθμευμένα ΙΧ. Η Αστυνομία εκτιμά ότι το όχημα πυρπόλησαν οι δράστες της κλοπής για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άγνωστοι παρέδωσαν στις φλόγες, με εύφλεκτο υγρό, σταθμευμένο ΙΧ στην οδό Μαυρομιχάλη 27, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές. Για τα παραπάνω περιστατικά διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...