Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Οι οργανώσεις της Β΄Αθήνας της ΔΗΜΑΡ καλωσορίζουν τους "Ελεύθερους Πολίτες"

"Οι οργανώσεις της Β΄Αθήνας της Δημοκρατικής Αριστεράς καλωσορίζουμε την οργανωτική πλέον ένταξη των συντρόφων μας «Ελεύθερων Πολιτών» στο κόμμα μας".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση των οργανώσεων Β΄Αθήνας της ΔΗΜΑΡ και επισημαίνεται ότι:

"Η ένταξη αυτή έρχεται ως φυσική συνέπεια της σχέσης που χτίστηκε τον τελευταίο χρόνο με βάση τις προγραμματικές συγκλίσεις και την κοινή μας παρουσία στην πολιτική ζωή της χώρας μας. Μία σχέση που δοκιμάστηκε κατά την περίοδο των εκλογών διαμορφώνοντας ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα για το κόμμα μας.

Οι οργανώσεις μας στην προσπάθειά τους να διαμορφώσουν το κόμμα που θα εκφράζει στο χώρο τους τις πολιτικές θέσεις και τις ιδέες μιας Δημοκρατικής, Ανανεωτικής, Οικολογικής και Σύγχρονης Αριστεράς (όπως διαμορφώθηκαν στο Ιδρυτικό-Προγραμματικό μας Συνέδριο και εξειδικεύτηκαν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα), τα δύο χρόνια που πέρασαν από την ίδρυσή της ΔΗΜΑΡ λειτούργησαν πάντοτε ανοικτά προς την κοινωνία, ασκώντας ταυτόχρονα μια πολιτική που αποτέλεσε ελπίδα για την Ελληνική κοινωνία.

Σήμερα απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες που πιστεύουν και εκφράζονται μέσα από αυτές τις ιδέες να ενταχθούν ενεργά στις κομματικές μας οργανώσεις για να αναπτύξουμε μαζί το κόμμα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της χώρας και του πολιτικού συστήματος σε αριστερή-προοδευτική κατεύθυνση, εκφράζοντας τις ριζικές μεταρρυθμίσεις και τις κοινωνικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας.


Για την Β΄Αθήνας
Ο Γραμματέας
Θράσος Φωτεινός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...