Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Άλλοι τρεις υποψήφιοι με την «Ανατροπή για την Αττική»

Τρεις ακόμα υποψήφιοι με το Κίνημα «Ανατροπής για την Αττική» του Νίκου Νικολόπουλου ανακοινώνονται σήμερα. 


Είναι οι: 


1. Βραχνά – Τσαβαρή Δέσποινα
Η κ. Βραχνά – Τσαβαρή είναι καλλιτέχνης, ασχολούμενη επί σειρά ετών με το ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι.
Η ίδια, σχετικά με την υποψηφιότητάς της επεσήμανε: «Όλοι θέλουμε να δούμε μία Ελλάδα όμορφη και ζωντανή και πάλι, με ανθρώπους που θα αισθάνονται ότι έχουν δικαίωμα στην πρόοδο και την προκοπή. Προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύει και η δική μου υποψηφιότητα με την Ανατροπή»

2. Γρηγοριάδης Δημήτριος
Ο κ. Γρηγοριάδης είναι ασφαλιστικός σύμβουλος, εργαζόμενος επί σειρά ετών στην ελεύθερη αγορά και σε μεγάλες ασφαλιστικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Αναφορικά με την υποψηφιότητά του δήλωσε: «Η Αττική έχει ανάγκη από μία νέα και δυναμική επανεκκίνηση σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Αυτή η ανάγκη σε συνδυασμό με το μήνυμα μίας μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα ξεπερνάει το χθες και θα διαμορφώνει ένα νέο αύριο, μετά τις εκλογές του Μαΐου, θα ξεκινήσει από την Αττική και θα επεκταθεί σε όλη την χώρα».

3. Νικολόπουλος Νεκτάριος
Ο κ. Νικολόπουλος είναι τραπεζικό στέλεχος  (Δ/ντης τραπεζικού καταστήματος), με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Για την υποψηφιότητά του τόνισε: «Ο κατήφορος που όλοι ζούμε, μοιάζει να μην έχει τέλος. Και δεν έχει τέλος, επειδή κάποιοι αγνοούν ακόμα και την ίδια την λογική που θα έπρεπε να έχει επικρατήσει από την αρχή της κρίσης. Ας κάνουμε πέρα τους αθέλητα ή ηθελημένα… παράλογους και ας κάνουμε μία νέα αρχή. Μπορούμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...