Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Την Κυριακή 9 Μαρτίου το νέο ραντεβού στο "Χωριό Παραγωγών" του Δήμου Βύρωνα

Την Κυριακή 9 Μαρτίου δίνουν ξανά ραντεβού οι καταναλωτές με τους 29 παραγωγούς που συμμετέχουν στην 18η συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών».

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στο Πάρκο Καραολή και Δημητρίου, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα από 200 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, απευθείας από τους παραγωγούς σε ανταγωνιστικές τιμές.
Πιο συγκεκριμένα στα προς διάθεση προϊόντα περιλαμβάνονται: ελαιόλαδο, ελιές, κάστανα, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά προϊόντα, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, αυγά, φρούτα εποχής, λεμόνια, όσπρια, μανιτάρια, παξιμάδια, κρασί, σταφίδα, σάλτσα τομάτας, κουλούρια, χαλβάς, ξερά σύκα, λουκάνικα και παραδοσιακά προϊόντα Τήνου.

«Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για το ‘Χωριό Παραγωγών’ παραμένει αμείωτο, όπως αποδεικνύουν και οι σταθερά υψηλές ποσότητες προϊόντων που διατίθενται σε κάθε συνάντηση, γεγονός που μετατρέπει την πρωτοβουλία αυτή σε θεσμό για την πόλη μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «H σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους παραγωγούς δεν περιορίζεται στη σταθερή συμμετοχή τους στο ‘Χωριό Παραγωγών’, αλλά επεκτείνεται και στη σταθερή επιθυμία τους να συνδράμουν τους άπορους συμπολίτες μας, τόσο με την προσφορά προϊόντων στην Εκκλησία και το Δήμο όσο και οργανώνοντας οι ίδιοι γεύματα αλληλεγγύης, και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στη συνάντηση της Κυριακής θα προσφέρουν στο Δήμο Βύρωνα προϊόντα, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του για τη συλλογή τροφίμων για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς. Παράλληλα, όπως γίνεται σε κάθε συνάντηση, οι παραγωγοί θα συνεισφέρουν για την ενίσχυση των απόρων της πόλης μας.

Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...