Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο Π.Μαντούβαλος


Υποψήφιος με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» του Β.Πολύδωρα


Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» του Βύρωνα Πολύδωρα ανακοίνωσε ο Π.Μαντούβαλος

Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Πολύδωρα, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον πρόεδρο της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστο Ζώη και τον πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, που συναποτελούν την Ένωση, καθώς και τον κ. Μαντούβαλο, ο οποίος παρουσίασε τα σχέδιά του για τον τρόπο με τον οποίο θα πολιτευθεί

.
Ο Νίκος Νικολόπουλος, ανακοίνωσε την απόσυρση της δικής του υποψηφιότητας και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.

Ο κ. Πολύδωρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «υποδοχή του Πέτρου Μαντούβαλου στην Ένωση», και στην «καινούργια δραστηριότητά του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής» και ανέφερε ότι η εκτίμησή του στο πρόσωπο του Πέτρου Μαντούβαλου «ήταν ανέκπτωτη στα δύσκολα που πέρασε», ενώ προσέθεσε ότι «οι οιωνοί είναι ευχάριστοι».

Από την πλευρά του, ο κ. Μαντούβαλος είπε ότι συνιστά τιμή για τον ίδιο η επιλογή του για τη διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής, τονίζοντας ότι «σκορπισμένοι δεν μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα».

Παράλληλα, εξήρε τη στάση του Νίκου Νικολόπουλου που απέσυρε την υποψηφιότητά του, προσθέτοντας ότι στην προσπάθεια αυτή θα βάλει όλη του τη δύναμη.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε ότι επί ένα τετράμηνο οργάνωνε το «κίνημα της Ανατροπής» για την περιφέρεια Αττικής, και είχε -σύμφωνα με τον ίδιο- μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Όπως είπε, θα θέσει στα στελέχη του κόμματός του την απόφασή του να αποσυρθεί και να στηρίξει τον Πέτρο Μαντούβαλο, και σημείωσε ότι δεν είναι στόχος του να κατακτήσει «χάρτινα γαλόνια», αλλά «να οργανώσουμε ένα αντικατοχικό κίνημα».

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Πολύδωρας ρωτήθηκε και για «Το Ποτάμι», αναφέροντας ότι είναι ένα «πείραμα του αόρατου σχεδιαστηρίου», με στόχο «να ποδηγετήσει και να πολτοποιήσει τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...