Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου δημοτικής παράταξης «η Γλυφάδα μας»

 

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε  στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης «η Γλυφάδα μας».


Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Γλυφάδας, που ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, θα κορυφωθεί με τη νίκη στις εκλογές της 18ης Μαίου και θα συνεχιστεί με μια νέα αντίληψη από την επόμενη μέρα στη διοίκηση του Δήμου, όπως χαρακτηριστικά τόνισε στην ομιλία του.


Ο κ. Παπανικολάου έδωσε ένα σαφές στίγμα για αυτή τη νέα αντίληψη στη διοίκηση του Δήμου, σημειώνοντας την ανάγκη της διαφάνειας, της αλληλεγγύης, των ευκαιριών, της συμμετοχής και της ανάπτυξης.

«Πρώτο μας μέλημα είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, μια ολοκληρωμένη πολιτική και η δημιουργία και η αξιοποίηση δομών και υπηρεσιών που θα στηρίζουν τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», τόνισε.


Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε για πρώτη φορά τις τρεις άμεσες ενέργειες στις οποίες θα προβεί η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά τη νίκη στις εκλογές: την κατάργηση των δημοτικών τελών για τις πολύτεκνες οικογένειες και τους δημότες με αναπηρία, τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας και τον εξορθολογισμό των δαπανών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...