Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Από τα Κύθηρα ξεκινά την προεκλογική εκστρατεία του ο Κουμουτσάκος

Στη Μυρτιδιώτισα θα εκκλησιαστεί την Κυριακή της Ορθοδοξίας ο υποψήφιος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος για την περιφέρεια Αττικής


Συναντήσεις με τον δήμαρχο, εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου, φορείς και κατοίκους των Κυθήρων θα έχει σήμερα και αύριο ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος θα επισκεφθεί το νησί για να διαπιστώσει τα προβλήματα που υπάρχουν.


Την Κυριακή το πρωί, Κυριακή της Ορθοδοξίας και πρώτη Κυριακή των Νηστειών, θα εκκλησιαστεί στον ναό της ιστορικής μονής της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ.

Σχετικά με την επίσκεψή του στην πιο απομακρυσμενη περιοχή της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε στο ΑΠΕ: «Η επίσκεψή μου στα Κύθηρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα της πορείας προς τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει την απόφασή μου να μην υπάρξει ούτε μια γωνιά της Περιφέρειας Αττικής που δεν θα απολαμβάνει της προσοχής του Περιφερειάρχη, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα: «Με κατεστημένες λογικές, όπως έχω ξαναπεί, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...