Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελία για ροζ ξενοδοχείο δίπλα σε σχολείο στο Περιστέρι

Την ανησυχία τους για το γεγονός ότι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στο Περιστέρι, δίπλα σε σχολεία και εκκλησίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Αναλυτικά η επιστολή των κατοίκων προς τις αρμόδιες αρχές έχει ως εξής:

«Οι υπογράφοντες την παρούσα, άπαντες κάτοικοι Περιστερίου Αττικής (Ενορία Ευαγγελιστρίας) έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι με ταχύτατους ρυθμούς κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, το επί της οδού Ραβινέ μίσθιο τετραόροφο ακίνητο, διαμορφώνεται ως χώρος στον οποίο πρόκειται να λειτουργήσει κατά πληροφορίες μας, επιχείρηση Ξενοδοχείου «ημιδιαμονής» , άποψη η οποία ενισχύεται και από τον εν γένει τρόπο διακόσμησης του χώρου.

Στην συγκεκριμένη περιοχή όμως εκτός από τις κατοικίες μας, υπάρχουν σχολεία, εκκλησίες, πάρκα κ.α. που παίζουν τα παιδιά μας και συνεπώς το ενδεχόμενο λειτουργίας μιας τέτοιας επιχείρησης μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους δεδομένου ότι πλέον όλων των άλλων οδηγεί και σε βέβαιη υποβάθμιση της περιοχής.

Συνεπώς θέτουμε όλα τα ανωτέρω στοιχεία υπ' όψιν της Αρμόδιας Δημοτικής Αρχής επισημαίνοντας συγχρόνως και την σε κάθε περίπτωση ανάγκη ελέγχου της συνδρομής των προϋποθέσεων που θέτει εν προκειμένω σειρά διατάξεων (πολεοδομικών, υγειονομικών κ.α.) και ρητά δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την με κάθε νόμιμο τρόπο διασφάλιση των δικαιωμάτων μας, αλλά και την προστασία της περιοχής μας».


Πηγή: peristerinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...