Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Βοήθεια σε άπορους, άνεργους και οικονομικά αδύναμους πολίτες από τον Δήμο Περιστερίου

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε για μια ακόμη φορά σε μία κίνηση βοήθειας σ’ αυτούς που δε μπορούν να... καλύψουν τις πρωταρχικές ανάγκες της ζωής.

Εκτός από τα τρόφιμα που λαμβάνουν σε μηνιαία βάση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Από Καρδιάς» του Δήμου Περιστερίου, σε εκατοντάδες οικογένειες και μοναχικά άτομα της πόλης μας (άποροι, άνεργοι, με χαμηλά εισοδήματα κλπ.) διανεμήθηκαν επιπλέον τρόφιμα και η καθιερωμένη γαλοπούλα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης αρκέστηκε να τονίσει ότι ο Δήμος Περιστερίου δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που ταλανίζει τη χώρα μας.

Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς και κυρίως με τη θεσμική του παρουσία ο κ. Παχατουρίδης θέλησε να τους δώσει δύναμη αυτές τις εορταστικές ημέρες, που είναι δύσκολες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Αναμφισβήτητα, ο Δήμος Περιστερίου είναι πρωτοπόρος σε προγράμματα κοινωνικής μέριμνας και φέτος στάθηκε δίπλα στους πολίτες, στηρίζοντάς τους έμπρακτα, στα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...