Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε το μακελειό με ένα νεκρό και δύο τραυματίες, τον περασμένο Απρίλιο στις Αχαρνές

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η αποτρόπαια δολοφονία 58χρονου Αλβανού και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο άλλων αλλοδαπών πακιστανικής και αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 37 και 57 ετών αντίστοιχα, που διαπράχθηκε το πρωί της 29-4-2012, στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμ. Κατάρα, στις Αχαρνές.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος -σύμφωνα με την Αστυνομία- είναι χρήστης ναρκωτικών και έχει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 28χρονος, στις 8 το πρωί της 29ης Απριλίου του 2012, οδηγώντας το αυτοκίνητο φίλης του, για άγνωστη αιτία φέρεται να διαπληκτίστηκε με αλλοδαπούς, που βρίσκονταν στη στάση του λεωφορείου, στο παραπάνω σημείο και στη συνέχεια να παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 57χρονο Αλβανό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Αμέσως μετά ο 28χρονος κατηγορείται πως έφυγε από το σημείο, αλλά επέστρεψε μισή ώρα αργότερα με το αυτοκίνητό του και με πιστόλι πυροβόλησε κατά των αλλοδαπών που βρίσκονταν ακόμα εκεί, τραυματίζοντας τον 37χρονο Πακιστανό. Στη συνέχεια, κατηγορείται πως, αφού καταδίωξε σε χωράφι τον 58χρονο Αλβανό, τον τραυμάτισε θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο σώμα και στο κεφάλι. Μετά το έγκλημα ο 28χρονος απομακρύνθηκε με ταχύτητα προς την περιοχή των Αχαρνών και εξαφανίσθηκε.

Σε βάρος του κατηγορουμένου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή, ενώ γίνονται ενέργειες και για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης, επειδή εκτιμάται ότι μπορεί να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...