Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ: Ο… σκληρός πυροσβέστης με το τρυφερό παραμύθι (video)


Είχε πολύ καιρό να γεμίσει σχεδόν ασφυκτικά το αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου Κορωπίου.

Αυτό που δεν κατάφεραν τόσοι και τόσοι άλλοι το πέτυχε ένας... πυροσβέστης με το παραμύθι του. Ο λόγος για τον διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορωπίου Θανάση Τζοίτη ο οποίος παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το «πυρομύθι» - όπως ο ίδιος το αποκάλεσε – που έγραψε για τα παιδιά εκπλήσσοντας πραγματικά τους πάντες.

Τίτλος του «Η χώρα με τα πράσινα πυροσβεστικά». Πλήθος κόσμους, Κορωπιώτες και Κορωπιώτισσες με τα παιδιά τους, συνάδελφοί του από το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και πολλοί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και βέβαια ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος τίμησαν τον συγγραφέα στην εκδήλωση αυτή. Και όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής, τον συγγραφέα και βέβαια τον άνθρωπο. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο ίδιος δεν έκρυψε, πολλές στιγμές την αμηχανία του. Κι αν μας εξέπληξε όλους με το... πυρομύθι του, φαίνεται πως και η κατάμεστη αίθουσα εξέπληξε αυτόν.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να ακούσετε όσα είπαν για τον συγγραφέα και το πόνημά του τόσο ο μητροπολίτης Νικόλαος όσο και ο δήμαρχος Κορωπίου Δημ. Κιούσης και βέβαια ο ίδιος ο συγγραφέας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...