Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Φιλανθρωπικό αγώνας μπάσκετ διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Έναν αγώνα μπάσκετ φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος. 

Στις 7 το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου 2012, στο παρκέ του κλειστού γηπέδου «Π. Νικολαΐδης» στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου θα βρεθούν παλιές μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ σε έναν αγώνα εναντίον επίλεκτων αθλητών, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ειδικών σχολείων του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.Ο αγώνας αυτός αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Περιφέρειας Αττικής για την ανάπτυξη του αθλητισμού. Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Χρήστου στηρίζουν την υγιή αθλητική δραστηριότητα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και κυρίως των συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε αυτήν. Η Π.Ε. Πειραιά ενισχύει με κάθε τρόπο όλες τις πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος και προγραμματίζει πολλές παρόμοιες δράσεις για το άμεσο μέλλον.
Σε μια εποχή που η κοινωνία μας υφίσταται τέτοια πίεση από την οικονομική κρίση, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη είναι αναγκαία. Σε τέτοιους καιρούς κρίσης εκείνο που μας έχει απομείνει είναι η ανθρωπιά και η ευαισθησία για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
Για την έμπρακτη στήριξη των ειδικών σχολείων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός:

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ / 4260300206340
(Α’Βάθμια Σχολική Επιτροπή / Ειδικά σχολεία Κερατσινίου-Δραπετσώνας. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...