Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Κραυγή Αγωνίας από τους Βιβλιοχαρτοπώλες της Γλυφάδας

Πανστρατιά, Βιβλιοχαρτοπωλών Γλυφάδας, Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, Συλλόγων Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Αθηνών-Προαστίων και Πειραιώς και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών κατά της διοργάνωσης « Έκθεσης Βιβλίου» στη πλατεία Κατράκη.

Η Έκθεση δεν πληρεί καμία νόμιμη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί, διότι δεν καλύπτεται από συνδικαλιστικό όργανο ( Ν 3377/2005 αρ. 17 και ΚΥΑ 3508/2011 αρ.3 )

· Το εναπομείναντα 5 Βιβλιοχαρτοπωλεία της κάτω Γλυφάδας και τα 3 βιβλιοχαρτοπωλεία της Άνω Γλυφάδας (Γούναρη) , μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, είναι κατηγορηματικά αντίθετα με την διοργάνωση τέτοιας έκθεσης και εξουσιοδοτούν την κ. Άννα Καυκά (πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας) για την εκπροσώπηση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 3/4/2013

· Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών Αθηνών-Προαστίων στην επιστολή του αναφέρει ότι ο κ. Μουραφέτης (οργανωτής) έχει απασχολήσει αρκετές φορές τους Συλλόγους Βιβλιοχαρτοπωλών με διοργανώσεις παράνομων εκθέσεων και ότι μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών και Βιβλιοχαρτοπωλών τηρούν τους νόμους, στηρίζουν τα μέλη τους και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους.

· Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν συμμετέχει και δεν οργανώνει τέτοιες παράνομες Εκθέσεις και ότι επιφυλάσσεται για την προάσπιση παντός νόμιμου δικαιώματος του ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...