Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

VIDEO - Η αποκάλυψη της μεγαλύτερης φυτείας στην Αττική

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τη φυτεία 2.410 δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης που αποκάλυψε η Ελληνική Αστυνομία, συνεργασία της αστυνομίας του Λαυρίου και της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.

Η φυτεία, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του notioanatolika.gr, βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο πολύ κοντά στο Χάος της Καμάριζας.

Το σημείο που είχαν επιλέξει οι τρεις Κρητικοί "εγκέφαλοί" της δεν είναι μόνο εξαιρετικά δυσπρόσιτο αλλά και προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα ενώ δεν είναι δυνατή η σήμανσή του ακόμη και από αέρος.

  Πάντως η επιτυχία των αστυνομικών αρχών θεωρείται εξαιρετικά σημαντική αφού η συγκεκριμένη φυτεία είναι η μεγαλύτερη που έχει ανακαλυφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Αττική ενώ οι "εγκέφαλοί" της αναζητούνταν από την αστυνομία και του Ρεθύμνου για πλήθος αξιόποινων πράξεων.

Το notioanatolika.gr ανακάλυψε το σημείο που βρισκόταν η φυτεία και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τα οποία γίνεται κατανοητό το μέγεθος της "επιχείρησης" που είχαν στήσει οι συλληφθέντες και η οποία φαίνεται ότι λειτουργούσε ίσως και περισσότερα από δύο χρόνια ενώ διαρκώς επεκτεινόταν.

Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια ζωής της είχε αποφέρει στους καλλιεργητές της εκατοντάδες κιλά χασίς τα οποία βέβαια είχαν διοχετευθεί στην αγορά εκτός από την τελευταία ποσότητα των 210 περίπου κιλών η οποία βρέθηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Φυτεία 2.410 δενδρυλλίων στο Χάος Καμάριζας από newsview
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...