Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλλιθέα και παραλιακή την Κυριακή

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «Kallithea Run» την Κυριακή 28-04-2013, θα πραγματοποιηθούν:

Α) Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους, περιοχές Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου & Πειραιά ως εξής:
Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ. Λαμπράκη και Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της μεταξύ της γέφυρας Ζησιμοπούλου και της οδού Αιγέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.
Λ. Ποσειδώνος (Π. Παραλιακή), στο τμήμα της από την συμβολή της με την οδό Δ. Φαληρέως έως την οδό Αιγέως , ρεύμα προς Καλλιθέα κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.
Ανώνυμη οδός που αρχίζει από το Σ.Ε.Φ. και καταλήγει στη Λ. Ποσειδώνος κατά τις ώρες 08.00΄έως 12.00΄.

Β) Προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δαβάκη / Σιβιτανίδου και Μαντζαγριωτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα κατά τις ώρες 06.00΄έως 12.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...